I can't believe this

I can't believe this! At this point tomorrow I will have arrived to England. I don't know what to say exept I AM SO NERVOUS!
COMMENTS
POSTED BY: B(:

Förstår att du är nervös! Det är jag också! Kommer bli kul att se dig! :) är dock lite avis då jag åker hem om en vecka.. ^^
Ååh du, glöm inte att ta med penna och sudd första dagen till skolan, det gjorde jag ^^ och många har med sig pennfodral vilket kan vara smart ;) tycker också du borde ha som jag och mina 4 rumskamrater, en bok att skriva i som dagbok! Man kommer glömma mycket och då är det kul att ha sen! Jag började skriva dagen innan :)

DATE: 2012-07-13 TIME: 18:34:31
URL/Website: http://www.summerintorquay.blogg.se
POSTED BY: Ida

Sorry att det stod B i förra kommentaren, var inte klar när jag råkade skicka och ja kallas B men aa, skitsamma xD det var jag iaf som skickade den ^^ och du, se till att ha ett paraply framme hela tiden, kommer regn då och då ;) och förvänta dig inte för mkt sol! Har varit här i två veckor nu och vi har haft en riktigt solig dag ;) men det är underbart här ändå! :D shoppingen är bäst!! OCH JUSTE! GLÖM INTE ATT SÄTTA PÅ ETT KORT PÅ DIG SJÄLV PÅ MEMBERSHIP CARD'ET FÖR MED DET FÅR MAN RABATT I NÅGRA AFFÄRER HÄR! ;) ha det bra och ta det lugnt, du kommer ha det jättebra! :)

DATE: 2012-07-13 TIME: 18:38:19
URL/Website: http://www.summerintorquay.blogg.se

Comment on this post:

Name:
Remember me?

E-mail address: (won't publish)

URL/website:

Comment: